Nos kedves elvtársak blogzóim. Midőn ezen sorokat olvassátok, még mindig nem tanulok, pedig már vagy 4 órája nekiálltam Pierre Bourdieu: Előadások a televízióról című könyvének továbbolvasásának(ki nem szarja le???-jogos). A lényeg, hogy mikor érzed, hogy eljön egy holtpont és már nem tud se a kávé, se a koffeintabletta, se a pornó, de még a puruttya sem ébren tartani...na akkor jön ez...Már régóta megvan ez a két videó, azokon a nehéz napokon bizony van hogy velük kezdem a napot. S míg a folyosón reggelente vígan száll kacajom, még a Nap is előbújik odakinn. Tovább nem húzom az idegeket, íme a dopping: katt a továbbra

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://guesswhat.blog.hu/api/trackback/id/tr921019367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maty! 2009.03.23. 11:54:01

neharagudj!! és még én vagyok beteg :)) ..majd holnap kipróbálom, hogy ezzel kezdem a napot, de ha reggel hatkor dörömbölök az ajtódon, akkor ne csodálkozz :) -jó kis video volt :)
süti beállítások módosítása