Kedves Barátom!

Ezt a láncot 1986-ban indította el egy kisfiú Honolulu-ból, azzal a céllal, hogy... a lánc azóta sem szakadt meg, kérlek küldd tovább te is és 1 héten belül 36 különböző embertől fogsz képeslapot kapni a világ minden tájáról... nincs más dolgod, mint továbbítanod 6 különböző ismerősödnek... küldj képeslapot a legutolsó címzettnek...

Valahogy így hangzottak a legfőbb momentumai a klasszikus küldd tovább levélnek az általános iskolai éveimből - azóta persze a világ ezen a téren is változik.

Nincsenek már szép képeslapok, kedves külföldi ismerősök, izgalmas borítékcímzés és a Magyar Posta forgalma is csökken, de a "továbbküldős" üzenetek köszönik szépen jól vannak. Ne is firtassuk, a klasszikusokat pl. a kapsz egy laptopot, vagy megmentheted a világot, esetleg éhező kisgyerekek jutnak be a Harvard-ra, ha továbbküldözgeted az emaileket.

Lássunk egy gyöngyszemet a 21. század hajnaláról - amit tuti mindenki továbbküldött.

Címzett: kakkintole.monineni@mangojuice.nwe

Téma: küldd tovább vagy jön a kombájn!

SZÉTBA**UNK!!!

Ha nem küldöd ezt tovább 1 percen belül 10000 címre, akkor SZÉTBA**UNK. Ha továbbküldöd, akkor nem BA**UNK SZÉT, de akkor meg úgyis jön a kombájn és az fog majd SZÉTBA**NI!

Hát mindenki döntse el maga, én csíptem ezt az üzit ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://guesswhat.blog.hu/api/trackback/id/tr821018132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása